22 Ağu 2014

Acıbadem Yüzme Havuzu

2 Yorumlar

Acıbadem Doğuş Üniversitesi Yüzme havuzu

Acıbadem yüzme havuzu Kadıköy şubemiz Doğuş Üniversitesi Kampüsü içerisinde yer almaktadır.

Doğuş Üniversitesi Yüzme havuzu nizami olmayan yarı olimpik ölçülerdedir. Havuz derinliği 2 metre 10 cm. dir. Uzunluğu ise 25 metredir. Havuzda toplam 5 kulvar vardır ve herbir kulvarın arası 2,5 m. genişliğindedir.

Yüzme havuzunun filtrasyonu için savak sistem kullanılmaktadır. Şartlandırma ise otomatik bilgisayarlı dozajlama sistemi ile yapılmaktadır. Havuzdaki su sıcaklığı oda sıcaklığı değerlerindedir. Acıbadem yüzme havuzu su analizleri düzenli olarak yapılmaktadır.

Marmara Yüzme Spor Kulübü olarak, Acıbadem Doğuş Üniversitesi yarı olimpik kapalı yüzme havuzu bünyesinde Acıbadem ve çevre lokasyondan gelen üyelerimiz için yüzme çalışmaları tertipliyoruz. Küçük yaş grupları için yüzme eğitimi amaçlı, yetişkinler için ise hem yüzme öğrenmek amaçlı, hem sağlık amaçlı kursiyer olabilirsiniz. Yüzme biliyorum, eğitim almayacağım, sadece serbest olarak yüzme havuzundan yararlanmak istiyorum diyen üye adaylarımız için de uygun programlar belirlenmektedir. Yüzme havuzu üyeliği aylık olarak yapılmaktadır. Serbest yüzme programları veya yüzme kursu fiyatları aylık olarak belirlenmekdedir. Hijyenik kaygılardan dolayı, yüzme havuzunun günübirlik tek girişlik kullanımı için üyelikler kabul etmiyoruz. Özellikle hatırlatmak isteriz ki; yetişkin yüzme kursu fiyatları, haftada iki gün olarak, ayda toplam sekiz seans üzerinden belirlenmiştir. Beş kişilik gruplara girmek istemeyip birebir özel yüzme dersi almak isteyen adaylarımız için de özel yüzme dersi ile yüzme öğrenme veya teknik geliştirme imkanı verilmektedir. Acıbadem yüzme kursu ve havuz bünyesinde özel yüzme hocası gözetiminde birebir özel yüzme dersi alacak üyelerimiz için destek olacak kadın veya erkek yüzme hocaları görev yapmaktadır.

Acıbadem yetişkin yüzme kursu programlarımızda her bir grup en fazla 5 öğrenciden oluşur. Bu sebeple Acıbadem yüzme havuzu bünyesinde gerçekleştirilen kurslarda oldukça başarı sağlanmaktadır. Yüzme kursu çalışmalarımızı yerinde izlemek, yetkililerle yüz yüze görüşmek ve acıbadem şubemizdeki yüzme kursları hakkında detaylı bilgi almak için randevu almak şartı ile Acıbadem Yüzme Havuzunda sizi ağırlamaktan keyif duyarız.

 

 

 

[yukarı]
2 Responses to Acıbadem Yüzme Havuzu
  1. abdurrahman ihtibar 25 Şubat 2015 saat 09:40 Cevapla

    ben gerçekten gitmek istiyorum bana bilgi verirmisiniz ücretlerle ve programla ilgili

  2. merhaba, acibademyuzmekursu.com bağlantısını ziyaret etmeniz halinde güncel bilgiye ulaşabileceksiniz.


[yukarı]
Cevap Yaz