02 Eki 2014

Acıbadem Yüzme Kursları

0 Yorum

yüzme kursu acıbadem

Acıbadem yüzme kursu organizasyonları Doğuş Üniversitesi ‘nin Acıbadem kampüsü içerisindeki yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda devam etmektedir. Kurs bünyesinde her yaş grubuna yönelik yüzme eğitimi verilmektedir. Yetişkinler yüzme kursu sayesinde yüzme öğrenebilir veya tekniğinizi geliştirebilirsiniz. Çocuk yüzme kursu sayesinde çocuğunuzun eğlenerek yüzme öğrenebileceği bir ortam sizleri bekliyor.

Sağlık sorunları olan çocuk veya yetişkin üyelerimiz, özellikle bel fıtığı, boyun fıtığı, astım vb. gibi rahatsızlıklarında tedavi için yüzmenin öneminden faydalanmaktadırlar. Birebir özel yüzme dersi şeklinde yüzme eğitimi veya gruplar halinde yüzme kursu almadan sadece havuzdan yararlanarak serbest yüzme üyelikleri ile yüzme sporunu bireysel olarak devam ettirebilirsiniz.

Acıbadem yüzme havuzu içinde yapılan kurslar hafta içi ve hafta sonu şeklinde haftada iki gün birer saat olacak şekilde planlanmaktadır. Kendi seviyelerine göre ayrılmış olan yüzme öğrenmek isteyen üyelerin gruplarında en fazla beş üye bulunmaktadır. Bu nedenle yüzme kursu denince acıbadem kursları kadıköy, üsküdar, koşuyolu, göztepe, ümraniye, kozyatağı, bostancı da yüzme kursu arayanlar için en fazla tercih edilen organizasyonların başında gelmektedir.

Yüzme kursları fiyatları yaş grubuna göre değişiklik göstermektedir. Çocuk yüzme kursu fiyatı veya yetişkin yüzme kursu fiyatı hakkında güncel bilgi için acıbadem yüzme kursu sitemizin ana sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

[yukarı]
Cevap Yaz